THE W PROPERTY COLLECTION SDN BHD PRIVACY STATEMENT

THE W PROPERTY COLLECTION SDN BHD PRIVACY STATEMENT
1. In the course of your dealings with the W property collection sdn bhd whether through our agents, independent contractors or staff/employees, you would have furnished to us your personal data such as NRIC / passport number, mobile contact numbers, residential address, email address(es) etc. This notice is to inform you the manner and purpose(s) by which and for which we will process your personal data and to seek your consent for us to process your personal data in accordance with the Malaysian Personal Data Protection Act 2010. (Sewaktu anda berurusan dengan the W property collection sdn bhd, melalui ejen-ejen kami, kontraktor bebas atau pekerja-pekerja kami, kami akan meminta supaya anda bekalkan data peribadi seperti nombor NRIC / nombor paspot, nombor talipon bimbit, alamat kediaman, alamat emel dan sebagainya. Notis ini adalah untuk memaklumkan anda cara dan tujuan kami memproses data peribadi anda dan mendapatkan kebenaran anda bagi kami memproses data peribadi anda berdasarkan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.)


2. Your personal data which may include but is not limited to, name, age, NRIC / passport number, residential address, email address(es), gender, date of birth, occupation, mobile contact numbers, is required in order for us to, without limitation:-

  1. complete your sale and purchase transaction and for general sale and purchase administration purposes;
  2. furnish to, amongst others, our authorized agents, appointed consultants, appointed solicitors, so as to communicate with you on all matters incidental to your purchase of our property(ies);
  3. communicate with you on all matters incidental and related to the property(ies);
  4. inform you of promotions, sales and marketing of products and services offered by our associated/related/subsidiary companies.
(Data peribadi anda mungkin merangkumi nama, umur, nombor NRIC / nombor paspot, alamat kediaman, alamat-alamat emel, jantina, tarikh lahir, pekerjaan, nombor talipon bimbit, yang diperlukan supaya kami boleh:-
  1. menyempurnakan transaksi jual beli dan bagi tujuan pentadbiran jual beli;
  2. bekalkan kepada, antara lainnya, ejen-ejen kami, penasihat-penasihat, peguam-peguam yang dilantik oleh kami, supaya mereka boleh berhubung dengan anda berkenaan perkara-perkara yang melibatkan pembelian hartanah kami;
  3. berhubung dengan anda berkenaan perkara-perkara yang melibatkan hartanah kami;
  4. menghubungi anda pasal promosi dan jualan produk dan perkhidmatan yang dibekal oleh mana-mana syarikat berkenaan dan anak syarikat kami.)


3. Your personal data will generally be kept confidential SUBJECT ALWAYS that you hereby consent and authorize us to furnish or disclose your personal data to the following categories of parties:-

  1. any party / person to whom we are compelled or required to do so under law or in compliance with directives from competent or governmental agencies;
  2. our related/associated/subsidiary companies, including those which may be established/incorporated in the future;
  3. our authorized agents, contractors, sub-contractors, suppliers, vendors, solicitors, consultants, auditors, accountants etc;
  4. government agencies, statutory authorities/bodies, industry regulators.
You have the right to request access to and to request correction of your personal data held by us. Such request is to be made to our [email protected] (Data peribadi anda secara amnya dirahsiakan. Dalam pada itu, anda memberi kebenaran anda supaya kami boleh memberi data peribadi anda kepada kategori pihak-pihak berikut:-
  1. mana-mana pihak kepada mana kami terpaksa atau dikehendaki berbuat demikian di bawah undang-undang atau memenuhi arahan-arahan daripada pihak berkuasa;
  2. mana-mana syarikat berkaitan/anak syarikat kami, termasuk yang ditubuhkan di masa hadapan;
  3. ejen-ejen, kontraktor, sub-kontraktor, pembekal-pembekal, peguam-peguam, penasihat-penasihat, juruaudit, akauntan kami dan sebagainya;
  4. agensi kerajaan, pihak berkuasa berkanun, pengawal selia industri.
(Anda mempunyai hak untuk meminta akses kepada dan meminta supaya pembetulan dibuat ke atas data peribadi dalam simpanan kami. Permintaan sedemikian adalah dituju kepada [email protected])


4. If you do not wish to receive promotional materials pertaining to products and services offered by our related or associated companies, kindly write to the email address stated in paragraph 3 above. (Jika anda tidak ingin menerima bahan promosi produk dan perkhidmatan syarikat berkaitan kami, sila emel kepada alamat emel ternyata di perenggan 3 di atas.)

Copyright © 2010-12 the W group of companies. All rights reserved.